Stiri‎ > ‎

Concurs de fotografie: O Europă unită, viitorul nostru!

postat 23 apr. 2012, 00:32 de Contact Eurocentrica
Europe Solidarity organizează concursul de fotografie “O Europă unită, viitorul nostru!”, concursul fiind destinat tinerilor cu vârste între 16 și 25 de ani, care se pot înscrie până la data de 3 mai 2012.

Participarea la concurs este condiționată de aderarea la grupul „Photo-competition -Europe, our future!”, pe pagina http://www.flickr.com/groups/photocompetitionyoureuropeyourfuture/.

Totodată, regulile concursului sunt disponibile în josul paginii http://www.flickr.com/mail/.

La concurs, se pot înscrie persoane cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani, rezidente pe teritoriul Uniunii Europene. Candidaţii se pot înscrie la concurs până la data de 3 mai 2012, ora 23:59:59 (GMT).

Selecţia va avea lor în perioada 4 mai – 15 iunie 2012, iar fiecare participant poate trimite cel mult 3 fotografii. Finaliştii, autorii celor 30 de fotografii preselecţionate vor fi prezentaţi în cadrul expoziţiei și vor figura pe site-ul Europe Solidarity.

Deasemenea, cei 3 laureaţi: vor fi prezentaţi în cadrul expoziţiei, vor primi un pass InterRail valabil timp de 1 lună, care le permite să călătorească în Europa în perioada iulie-august 2012, vor figura, alături de câteva dintre cele mai bune fotografii realizate în călătoriile lor prin Europa, în catalogul foto digital al concursului, vor figura pe site-ul Europe Solidarity, vor beneficia de acoperire media pe scară largă, vor fi invitaţi la Bruxelles pentru ceremonia decernării premiilor, care va avea loc în luna noiembrie 2012.

Sursa: http://www.europe-solidarity.eu/concoursRO.htm

Comments