Marian Stoian

Preşedinte. Este managing partner la Initial Advisory, consultant pentru finanţări proiecte, investiţii şi dezvoltare: fonduri nerambursabile naţionale şi europene şi alte forme de creditare, angel şi venture capital.

e-mail: marian.stoian@eurocentrica.ro

Eugen Stancu

Director Executiv. Expertiză în dezvoltare instituţională, comunicare politică şi politici culturale. A studiat la Universitatea din Bucureşti, Central European University Budapesta şi Lincoln College, Oxford. Doctorat în istorie comparată a Europei Centrale, Estice şi de Sud-Est .

e-mail: eugen.stancu@eurocentrica.ro

Liviu Iancu

Coordonator de proiecte. Expertiză în patrimoniu cultural, relaţii internaţionale şi retorică. Este doctor în istorie al Universității din Bucureşti şi absolvent al cursului de politică externă şi diplomaţie organizat de Institutul Diplomatic Român.

e-mail: liviu.iancu@eurocentrica.ro

Mihai Delea

Editor EuroPunkt. Expertiză în elaborarea politicilor europene: actori, proceduri și agenda UE. A urmat cursul de Coaching Instituțional organizat de Institutul pentru Democrație Participativă – Euro Qvorum. A absolvit un master în comunicare la Universitatea din București.

e-mail: mihai.delea@eurocentrica.ro