Asociația Eurocentrica a donat seturi compuse din câte 40 de numere ale revistei „Historia” și suplimentului „Historia Special” către bibliotecile a cinci licee și școli din Ploiești, Bărcănești, Gherghița și Olari, județul Prahova, în cadrul proiectului „Istorie pentru toți”.

Proiectul are ca obiectiv distribuirea gratuită de reviste de popularizare a istoriei către biblioteci școlare din România, Republica Moldova și Ucraina, precum și oferirea de premii către elevi la concursurile școlare de profil.

În această primă etapă a proiectului, beneficiare au fost Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești, Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Ploiești, Școala Gimnazială din Gherghița și Școala Gimnazială din Olari.

Donațiile au fost posibile datorită sprijinului generos al Revistei „Historia”. Distribuirea lor către bibliotecile școlare s-a făcut cu implicarea profesorului de istorie Tudor Iancu de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, coordonator al proiectului pentru județul Prahova, și al directorilor unităților de învățământ beneficiare.

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Ploiești

Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești

Școala Gimnazială „George Coșbuc” Ploiești

Școala Gimnazială Gherghița

Școala Gimnazială Olari

 

Tags: , , , , , , , , , , ,